Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Recunoştinţă curcanilor din vecini

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recunoştinţă curcanilor din vecini Share Recunoştinţă curcanilor din vecini


Apropierea sărbătorilor, în special a nopţii de revelion, ne determină să ne gândim la ce vom mânca la cumpăna dintre ani. De ani buni, majoritatea restauratorilor au înţeles să confere un suflu festiv mesei de revelion. Din meniu nu lipsesc aperitivele cu rezonanţă italiană, preparatele din carne de vânat sau deserturile cu arome franţuzeşti. Există şi restaurante care pe toată durata anului sunt preocupate de calitatea meniului. Spre astfel de locaţii ar fi bine să ne orientăm atunci când
alegem oferta de revelion.

O astfel de gândire pozitivă întâlnim la Perla Dunării, restaurant aflat în incinta turnului de televiziune. Chef-ul Ovidiu a reuşit să propună în lista meniu nu mai puţin de şapte preparate din piept de curcan. Deşi carnea de pui este pe primul loc la consum în rândul cărnurilor de pasăre, preparatele din carne de curcan au început asaltul pentru întâietate.

Carnea de curcan este una dintre cele mai bogate surse de aminoacizi din am gustat: piept de curcan unguresc câte există în cărnuri. Pieptul de curcan fără piele este cea mai slabă carne, 100 g conţinând doar 0,5 g grăsimi. Dacă doriţi să nu aveţi
probleme cu greutatea, vă recomandăm piept de curcan în varianta vecinilor de peste Tisa, un preparat pe care l-am degustat la restaurantul Perla Dunării.

– Perla Dunării
– Turnul de televiziune, Galaţi
– rezervări: 0236 480 233

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută