Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Revelioanele “Trustului” Janis-My Way

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Revelioanele “Trustului” Janis-My Way Share Revelioanele “Trustului” Janis-My Way


6 petreceri, față de 4 din anul trecut, Revelioanele organizate de “energicul” și expansivul grup de localuri cunoscut sub denumirea generică de “Janis-My Way”, aduc și anul acesta acel plus de vitalitate și imaginație care a făcut posibilă apariția a nu mai puțin de 7 localuri în mai puțin de 4 ani.

Elementul de noutate este “Revelionul de 2 zile”, acel “pay for 1 night and party for 2 nights”, care permite celor înscriși pentru petrecerea de revelion să se distreze și a doua seară, fără să plăteasca bilet de intrare și mai ales putând să folosească, prin reportare și bonurile de consum pentru băutura rămasă neconsumată. “Din experiența noastră mai mult de o treime din bonuri rămân nefolosite, iar clienții pierd, când ar putea să petreacă și a doua zi, când de multe ori cheful e mai savuros”, ne zice Florin Opriș, managerul grupului.

În 1 ianuarie se vor organiza petreceri în cluburi (My Way, Janis Stuf și Janis Club), iar plătitorii din prima seară nu vor plăti intrare în niciunul, putându-se perinda prin toate, la libera alegere. Devine deja tradiție revelionul MOKA, cum îl numesc organizatorii, mai bine zis Revelionul la care nu plătești altceva decât prețul de intrare dintr-o sâmbătă oarecare (12 lei fetele, 15 băieții), organizat anul acesta la Janis STUF și care s-a dovedit un mare succes anul trecut, când sute de tineri au ales să chefuiască non-conformist, până la ora 11 dimineața, “fără tacâm” și fără rezervare.

Tariful de Revelion începe de la 12 lei (bilet de intarare ) în cazul Revelionului “moka”de la Janis Stuf*,* la 140 de lei la BCJ, 170 de lei la Casa Tauffer și Janis Cafe, 190 de lei la Berăria Ursus și 250 de lei la cel mai elegant club clujean, My Way, ude va fi și muizcă live, cu trupa de la Funk.

Detalii pe www.janis.ro și la numărul 0735884946.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută