Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Opeth Live in premiera la Bucuresti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Opeth Live in premiera la Bucuresti Share Opeth Live in premiera la Bucuresti


Revelatia muzicii rock progresive a ultimului deceniu, **OPETH**, concerteaza in premiera la Bucuresti, in **Jukebox Venue**, pe data de 29 februarie in cadrul turneului de promovare a celui mai nou album, intitulat ‘Heritage’.

**OPETH**, una dintre cele mai longevive si creative trupe de metal din Suedia, s-a format in anul 1990 in Stockholm si a lansat pana acum 10 albume de studio, 3 albume live si 3 DVD-uri. Ultimele cinci dintre ele au ocupat pozitii inalte in topurile din toata lumea, inclusiv Billboard si Heatseekers din Statele Unite.

“Deliverance”, discul lansat in anul 2002 a castigat Premiul Grammy in Suedia la categoria “Best Hard Rock Album”, iar cel din 2008, “Watershed”, a intrat direct pe locul 1 in topul de vanzari din Finlanda. Noul album “Heritage” a primit critici
favorabile atat de la criticii de specialitate cat si de la fani si a debutat in topul Billboard 200 pe pozitia 19.

Trupa cu un stil original si incandescent, OPETH a incorporat de-a lungul carierei elemente de hard rock melodic si progresiv ale anilor ’70 specifice unor ca trupe ca Deep Purple, Black Sabath si Led Zeppelin cu influente din
muzica folk scandinava, blues, clasica, jazz si metal extrem.

Biletele pentru acest concert au fost puse in vanzare online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange¸ Vodafone, Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si pot fi achizitionate la urmatoarele preturi:

– 75 lei in perioada 6 – 31 decembrie
– 85 lei in perioada 1 ianuarie – 28 februarie
– 95 in ziua evenimentului

Concertul OPETH din 29 februarie este produs de Show Department.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută