Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Muşchi de vită Wellington

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Muşchi de vită Wellington Share Muşchi de vită Wellington


Prin locaţia sa extraordinară, Restaurantul Sky, situat pe Strada Principală nr 1, din Păuleştii Noi, oferă o nouă dimensiune a luxului şi serviciilor de calitate. Aici puteţi încerca feluri de mâncare clasice, dar şi o varietate de aperitive calde şi reci cu fructe de mare, supe orientale şi specialităţi din bucătăria mediteraneană.

Reţeta pe care ne-o prezintă, în acest număr al revistei, Mihai Zamfira, bucătar şef la Restaurantul Sky, este un preparat clasic, englezesc, şi foarte celebru: muşchi de vită Wellington, sau muşchi de vită în foietaj. La prima vedere este o mâncare simplă, însă ai nevoie de ceva îndemânare pentru a o pregăti “ca la carte”. Se ia o bucată de muşchi de vită, care se curăţă bine şi se aşează pe grătar, la temperaturi foate ridicate.

Carnea se întoarce pe toate părţile, până i se închid porii. Nu trebuie arsă! În paralel se pregăteşte un amestec din ciuperci tăiate foarte mărunt şi bine condimentate. Muşchiul de vită se îmbracă în acest amestec şi apoi se înveleşte într-un foietaj uns cu ou şi cu iaurt, şi se introduce la cuptor. După ce este gata, preparatul se feliază şi se serveşte cu un vin roşu. Garnitura ideală pentru muşchiul de vită Wellington sunt cartofii natur sau ciupercile înăbuşite.

Rezervări se pot face la Sky Restaurant din Păuleştii Noi, la telefon: +(40)737 500 593 sau pe e-mail: rezervari@skyrestaurant.ro.

Localul este situat pe Strada Principală nr 1.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută