Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Maini Inteligente la Wagner Maison de la Porcelaine

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Maini Inteligente la Wagner Maison de la Porcelaine Share Maini Inteligente la Wagner Maison de la Porcelaine


Intre 9 si 13 decembrie 2011, portile atelierului de portelanuri pictate manual **Wagner Maison de la Porcelaine** din str. Dr. Staicovici 19, se deschid pentru una dintre cele mai frumoase invitatii la deschiderea sezonului de cumparaturi de iarna: „Maini inteligente”, un eveniment-creuzet care gazduieste timp de 5 zile alaturi de brandul Wagner Arte Frumoase si Povesti unele dintre cele mai frumoase cadouri de sezon.

Designeri de nisa, artisti tineri si branduri excentrice ale gusturilor fine – Kristina Dragomir (palarii si accesorii), Iuliana Vilsan (pictura si grafica), Portobello (creatii vestimentare), Nalia Varam (incaltaminte), Dadoo (aranjamente florale), Ana Wagner (pictura pe portelan si grafica) si Privileg Catering (arta culinara), vor prezenta, pe parcursul celor 5 zile de inceput de decembrie, la Wagner Maison de la Porcelaine, varfuri de colectie, obiecte de alint, produse de rasfat.

Pentru cele 5 zile ale „Mainilor inteligente”, Wagner Arte Frumoase si Povesti a pregatit o colectie speciala de iarna: „Povesti cu zapada” – globuri si clopotei din portelan pictati manual, intr-o cromatica hibernala, „Bijuterii de seara” – inele, pandante, bratari din portelan fin, innobilat cu aur, platina pura, pietre semipretioase, cristale, „Visul ceaiului” – obiecte de portelan, destinate servirii ceaiului, decorate printr-o tehnica mixta de imprimerie si pictura manuala, „Paretare” – obiecte din portelan, cu motive lucrate manual inspirate din vechile tesaturi ale caselor taranesti. Vor fi incluse in prezentare si obiecte ale colectiilor anterioare la preturi speciale.

„Invitam bucurestenii intre 9 si 13 decembrie sa vada rodul creatiei unora dintre cele mai talentate si inteligente maini din Romania si pe toti cei care, in acest an, doresc sa vada si sa cumpere si alt fel de cadouri de Craciun.
Cred ca este important sa ne sprijinim unii pe altii in aceasta bransa a artizanatului de arta si a manufacturii si sa educam publicul ca un obiect unic si de calitate reprezinta o investitie.

Propunem de aceasta data publicului o invitatie la noi acasa, in casuta de portelanuri de pe Dr. Staicovici 19, alaturi de prietenii nostri designeri si de cele mai fine bunatati pe care ne-am priceput sa le facem chiar cu mana noastra: turte dulci, ciocolata de casa, cornulete, caviar de cafea, ceaiuri aromate..”, spune Irina Wagner, co-proprietar Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută