Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Business & Charity

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Business & Charity Share Business & Charity


Sunt atâţia oameni care au nevoie de ajutorul tău! E simplu sa îi ignori când nu ştii cine sunt şi câtă suferinţă le aduce fiecare nouă zi…Dar dacă ar avea un chip, un nume, ţi-ar fi prieten sau vecin?… Află cine sunt şi ce poţi face pentru ei!

Business & Charity îţi prezintă persoanele aflate în dificultate şi modalităţile de a le ajuta, te provoacă să nu rămâi indiferent şi să te implici activ în comunitatea locală.

Business & Charity este prima revistă din Romania care aduce împreună mediul de afaceri şi pe cel nonprofit. Revista promovează proiectele sociale ale ONG-urilor, precum şi actiunile de responsabilitate socială ale companiilor şi firmelor din judetul Braşov.

Află şi tu cum poţi face viaţa mai bună celor mai puţin norocoşi decât tine! Intră pe www.business-charity.ro pentru a afla mai multe despre această iniţiativă!

Business&Charity este un proiect implementat de Reţeaua CAN Braşov care oferă mediului de afaceri braşovean spaţiu de publicitate în revistă şi pe site-ul de profil precum şi recunoaştere publică pentru firmele care se implică în proiecte de caritate, oferindu-le şansa de a-şi clădi o imagine pozitivă şi de a participa activ în comunitatea locală.

Persoană de contact: Ruxandra Oprică – 0733939447; contact@canbv.ro.
www.business-charity.ro; www.canbv.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută