Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Start la cumpărături!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Start la cumpărături! Share Start la cumpărături!


Luna decembrie vine cu câteva motive în plus pentru o după-amiază de shopping la Mall. După inaurarea DM – Drogerie Markt de săptămâna trecută, zilele acestea se pregătesc să deschidă magazine noi Domo şi Eponge Fashion Paris. Tonul noilor inaugurări în Sibiu Shopping City l-au dat acum câteva zile nemţii de la DM Drogerie Markt. Prezenţi deja în Sibiu prin
magazinul de pe Şoseaua Alba-Iulia, cei de la DM spun că noul magazin din Mall se înscrie în strategia lor de ”acoperire cât mai bună a oraşelor unde au deja filiale” şi că noul magazin va atrage cu siguranţă sibienii prin produsele şi ofertele unice. La noi în ţară lanţul DM este căutat pentru o serie de produse şi branduri comercializate exclusiv: Balea, alverde, Sundance sau s-he stylezone.

”Până la sfârşitul anului se vor mai deschide două noi magazine în Sibiu Shopping City. Este vorba despre Eponge şi Domo”, spune Lorelai Mironescu, reprezentantul Shopping City Sibiu. Dacă Domo este deja un brand cunoscut pentru toţi sibienii, Eponge Fashion Paris se anunţă a fi unul foarte interesant, mai ales pentru doamne şi domnişoare. Brandul este unul nou înfiinţat, iar magazinele sunt unele de ”accesorii si lifestyle cu concept minimalist, axate pe elementele cheie ale vestimentatiei feminine si masculine”, conform propriilor descrieri. Eponge Fashion a deschis primul magazin în centrul comercial Cocor din Bucureşti, în prezent lanţul fiind în plină expansiune prin toată ţara. Magazinul de la Sibiu va funcţiona în cadrul Promenada Mall, în apropierea unor branduri deja cunoscute şi apreciate de sibieni, precum Kenvelo, Fox sau Orsay.

În încheiere ar mai trebui menţionat faptul că reprezentanţii Sibiu Shopping City şi partenerii lor lucrează în această perioadă şi la o surpriză, care rămâne de văzut dacă va deveni accesibilă de sărbători. Este vorba despre un nou spaţiu dedicat în întregime jocurilor, un loc unde se vor distra atât copiii cât şi părinţii lor. Noul ”Game zone” ar urma să funcţioneze în zona de restaurante şi cafenele a Promenada Mall şi va conţine numeroase console, jocuri pe calculator şi aparate pentru distracţie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută