Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

New York City

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii New York City Share New York City


Unul din cele mai frumoase restaurante din Târgu-Mureş şi-a deschis porţile în complexul comercial Mureş Mall. Este vorba de New York City, un restaurant care îmbina rafinamentul localurilor de pe coasta atlantica a continentului american cu atmosfera placuta a bistro-urilor cu bun gust, frecventate de cei care doresc sa se bucure de placerile vieţii. Iar New York City îmbina aceste elemente cu avantajul unui loc perfect central, chiar în inima oraşului, într-un centru comercial viu, frecventat de
persoane tinere, dinamice, care doresc sa experimenteze noul şi care vor sa se bucure de o calitate crescuta a serviciilor, inclusiv a celor gastronomice.

Restaurantul promoveaza conceptul de self service ”all you can eat”, care este la moda în marile oraşe turistice din Occident.
De asemenea, restaurantul din Târgu-Mureş ţine seama de conceptul ”time is money”. New York City ofera, la un preţ foarte bun, o calitate ridicata a produselor, cu marele avantaj al servirii rapide. Un meniu servit la New York City costa doar 15 lei, iar din acest punct de vedere, reprezinta cel mai bun raport cost/beneficii din Târgu- Mureş.

Oaspeţii restaurantului au la dispoziţie peste 60 de preparate, garnituri, felul doi, salate ori deserturi. Restaurantul ofera şi meniuri a la carte, inclusiv pizza, paste ori steakuri. Un alt element care conteaza este reprezentat de atmosfera speciala
din interiorul New York City. Pe de o parte, ea permite obţinerea unui grad absolut rezonabil de intimitate, pentru cei care doresc sa serveasca masa cu cei dragi, iar pe de alta parte, modul în care a fost amenajat permite şi organizarea unor evenimente de genul concertelor de jazz, de care se pot bucura toţi clienţii restaurantului, situat la ultimul etaj al complexului Mureş Mall.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută