Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Trei trofee oferite la „Ziua Bermo” în Braşov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei trofee oferite la „Ziua Bermo” în Braşov Share Trei trofee oferite la „Ziua Bermo” în Braşov


Bermo Group, dezvoltatorul proiectului Alphaville a sarbatorit 7 ani de la infi intarea companiei. Receptia organizata la Brasov a fost un moment privilegiat de intalnire a clientilor si membrilor de seama ai comunitatii brasovene cu echipa Bermo Group. Seara de 17 noiembrie a fost dedicata socializarii pentru ca odata cu fi ecare proiect finalizat din tara comunitatea Bermo se extinde și se îmbogateste an de an. Presedintele Bermo Group, Domnul Valentin Morar a multumit brasovenilor pentru modul in care a fost primit in oras si s-a aratat impresionat de evolutia ambientului urban din Brasov, un oras cu adevarat european.

TROFEELE BERMO

Trofeele Bermo se acorda in semn de recunoastere a unor merite personale ale unor oameni deosebiti care au o contributie importanta in viata comunitatii. Recunoastera este oferita, prin aceste trofee, in egala masura celor carora le sunt acordate. Trofeul Bermo este realizat de Onisim Colta – pictor, sculptor, scenograf roman, conferentiar universitar, recompensat cu Premiul pentru grafi ca al Uniunii Artistilor Plastici din Romania. E o sculptura care întrupeaza ideea de ascensiune, avand forma unui varf de lance care strapunge inaltimile. La receptia din seara de 17 noiembrie au fost acordate 3 trofee Bermo, oferite: primilor clienti Bermo in Brasov, Corina şi Endre Csato, Primarului Brasovului, George Scripcaru, şi Feliciei Filip.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută