Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

S.A.L.T. Pub e pregătit pentru Heineken Uefa Champions League

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S.A.L.T. Pub e pregătit pentru Heineken Uefa Champions League Share S.A.L.T. Pub e pregătit pentru Heineken Uefa Champions League


Dacă îţi place fotbalul înseamnă că de fiecare dată când începe un meci de Champions League simţi ceva special, ceva ce nu se întâmplă decât marţi sau miercuri seara de la 21:45. Ritualul e stabilit, aşteptările sunt înzecit mai mari, spectacolul vine garantat.

Heineken, sponsorul oficial Uefa Champions League, s-a gândit să creeze locuri pentru suporteri special pregătite pentru vizionarea acestor meciuri şi pentru întregirea experienţei Champions League. Salt Pub te întâmpină pe strada Blănari c-o siglă care semnalizează c-ai ajuns unde trebuie.

La capătul unui şir de scări în spirală te aşteaptă un nou indiciu, iar odată cu deschiderea uşilor seara poate începe. Găsești două mese de fusbal numai bune de mânuit (au şi locuri speciale unde să pui berea Heineken la draft sau la sticlă), iar într-una dintre cele patru încăperi găseşti darts la care să arunci în pauza meciului.

Pereţii sunt tapetaţi cu suporteri gata fericiţi de un gol, iar plasmele sunt la îndemână pe toţi pereţii. Selecţia a fost făcută cu grijă pentru a nu-ţi lipsi nimic. La Salt Pub poţi alege diferite snacks-uri fotbal-friendly, în aşa fel încât berea şi emoţia din teren să nu te prindă pe stomacul gol. Strips de pui, preparate grill din cârnăciori sau sandwich-uri generoase (celcu brie mi-a făcut cu ochiul – brânză brie, ardei gras, unt, nuci şi salată) la preţuri între 13 şi 16 lei.

Salt e genul de local familiar unde poţi deveni uşor client de-al casei, unde atmosfera se încinge repede când vine vorba de-un eveniment sportiv şi unde setup-ul este potrivit pentru o experienţă completă Uefa Champions League.

Str. Blănari 21

www.saltpub.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută