Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2011
Arhiva Zile si Nopti

Rodelinda, spectacol live prin satelit

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rodelinda, spectacol live prin satelit Share Rodelinda, spectacol live prin satelit


Handel a compus opera “Rodelinda” acum trei secole, în 1719, pentru Academia Regală de Muzică. De atunci, „Rodelinda” s-a jucat pe sute de scene, prezentând o poveste în care membrii şi apropiaţii unei familii regale luptă, pe rând, pentru cucerirea tronului.

Ameninţările, căsătoriile din interes, intrigile, dar şi poveştile adevărate de dragoste din acest spectacol au făcut deliciul spectatorilor încă de la prima sa reprezentaţie, în 1724, şi până azi. Iar dacă vrei să vezi live o variantă în premieră a „Rodelindei”, realizată de Stephen Wadsworth, cu Renée Fleming în rolul principal şi secondată de contratenorul Andreas Scholl, nu trebuie să baţi drumul până în Anglia.

Spectacolul se transmite live in HD la The Light Cinema, asta însemnând că te poţi bucura de un spectacol clasa I în condiţii pe măsură. Având în vedere că spectacolul durează patru ore şi un sfert, cu două pauze incluse, tot ce trebuie să faci e să te aşezi comod şi să savurezi.

RODELINDA

Preţ bilet: 65 de lei

The Light Cinema

Şos. Progresului 151-171

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută