Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

În plină iarnă, înfloreşte!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii În plină iarnă, înfloreşte! Share În plină iarnă, înfloreşte!


Începe să miroasă a vin fiert şi a gutui coapte. Ne tragem căciulile pe urechi şi nici mănuşile nu sunt de lepădat. Toamna lungă şi frumoasă a lăsat dintr-odată loc brumei şi ceţei. Dar e foarte bine aşa! Avem nevoie de frig şi nasuri roşii ca să simţim din plin că se apropie sărbătorile. Apar perdelele de lumini în oraş, încet-încet vitrinele se împodobesc de iarnă şi parcă în ultima lună a anului timpul trece mai repede, mult mai repede.

Şi în plină iarnă, comerţul înfloreşte! Prind viaţă toate magazinele, cu moşi roşii, cu steluţe şi inimioare, clopoţei aurii, iar galantarele sunt pline de tot ce vrei. Orice poate deveni un cadou frumos pentru cei dragi. Ofertele sunt fără reproş, făcute special să te tragă de mânecă în acest sfârşit de an. Dar să o luăm încet. Primul care bate la porţile mallurilor este Moş Nicolae.

Cu alte cuvinte, primele care vor coborî în coşuri vor fi dulciurile şi nuieluşele frumos decorate. Pentru cei mai sofisticaţi, care se cramponează de cuvântul „moş”, vor avea trecere şi pluşurile, bijuteriile sau parfumurile… „A dărui” este stindardul celei mai frumoase perioade din an, o lună de iubire, de sărbătoare. Costisitoare…, dar frumoasă!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută