Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Restaurant Green House

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurant Green House Share Restaurant Green House


Noul restaurant Green House din Satu Mare reprezintă combinaţia ideală dintre eleganţa contemporană, ambianţa intimă şi serviciile incomparabile. Cu un meniu preponderant tradiţional românesc, preparate în diferite combinaţii savuroase, restaurantul se remarcă prin specialiăţi gătite numai din materii prime proaspete şi de cea mai bună calitate.

La restaurantul Green House aveţi posibilitatea de a servi meniul zilei, pregătit cu aceeaşi dăruire de personalul specializat; de asemenea, vă puteţi bucura de serviciile de catering. Fie că vreţi să luaţi masa împreună cu colegii de serviciu sau pur şi simplu vreţi să savuraţi o masă deosebită cu familia în căldura căminului dumneavoastră, nu ezitaţi să comandaţi din gama variată de bucate a restaurantului.

Dotat cu o capacitate de 100 de locuri şi parcare privată, Green House vă stă la dispoziţie şi pentru a organiza evenimente festive sau chiar întalniri de afaceri. Indiferent de serviciile de care doriţi să profi taţi, cu siguranţă veţi
rămâne plăcut surprinşi de profesionalismul şi amabilitatea personalului de la restaurantul Green House.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută