Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Magie în sepia: Creveţi la Mandragora

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Magie în sepia: Creveţi la Mandragora Share Magie în sepia: Creveţi la Mandragora


De fiecare dată când un prieten mă întreabă unde îi recomand să meargă la o cină specială cu iubita, cu mama soacră sau cu vreun amic străin pe care vrea să-l impresioneze, îi răspund cu aceleaşi două cuvinte: La Mandragora. De ce-i trimit pe oamenii dragi mie într-un loc cu nume de plantă otrăvitoare? Din zeci de motive, dintre care vă enumăr doar şapte.

Primul dintre ele e cel din poză, pe numele lui adevărat în meniu* “Creveţi Black Tiger cu tagliatelle de sepia şi rattatouille în sos de crustacee”*. Comandă asta şi vei primi cei mai gustoşi creveţi gătiţi în România, aşezaţi pe un pat generos de tagliatele colorate în cerneală de sepia, bine fierte şi trase-n unt, fasonate cu un amestec de legume crocante, înmuiate în sos de crustacee. Amestecul de gusturi şi arome vor impresiona şi cea mai exigentă dintre femei, şi pe cel mai pretenţios dintre turiştii străini.

Al doilea motiv e Chef-ul german Paul Kopij, care face magie cu ingrediente româneşti. Închei enumerarea cu bunul simţ al ospătarilor, muzica în surdină, etajul cu fotolii confortabile şi cocktailuri picante, cigar roomul dedicat şi oamenii calzi ai locului, care te fac să te simţi cu adevărat client.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută