Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Curcan cu musaca de legume la Diet Center

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Curcan cu musaca de legume la Diet Center Share Curcan cu musaca de legume la Diet Center


Sunt o pofticioasă dependentă de dulciuri care are norocul unui metabolism minune. Pentru aceia dintre voi care se luptă cu un abdomen ceva mai rotund ori cu şolduri prea generoase, am descoperit un loc care-o să vă placă: Diet Center.

Mai întâi să vă povestesc ce-am mâncat: *piept de curcan fript la cuptor*, fără ulei şi fără sare, cu *vinete, dovlecei şi cartofi tăiaţi felii subţiri*, preparate tot la cuptor cu sos de roşii. Sosul care acompaniază curcanul şi legumele este consistent şi foarte gustos.

În timp ce mă străduiesc să identific condimentele folosite de bucătarul libanez, aflu direct de la el că de fapt sosul conţine doar legume pasate. Nici un condiment. Interesant, îmi şoptesc în barbă, în timp ce fac curat în farfurie. Aşadar, morcov, ceapă şi cartofi, bine fierte şi pasate, amestecate cu puţin vin alb şi un dram de ulei de măsline. Şi uite-aşa am mîncat ceva nou, foarte gustos, fără pic de grăsime rea, cu 17 lei. La desert, gustă o tartă de ciocolată fără pic de zahăr.

Parte şi mai interesantă e că Diet Center nu e un simplu restaurant ori o banală firmă de catering. Oamenii sunt puşi pe slăbit populaţia Bucureştiului. Mai precis, aici găseşti un nutriţionist care îţi oferă o consultaţie completă şi-ţi face un plan pe o lună întreagă conform preferinţelor tale culinare.

Apoi zi de zi, de luni până sâmbătă, primeşti acasă ori la birou micul dejun, prânzul, cina şi două gustări preparate conform planului nutriţional gândit pentru tine de nutriţionist. Ca să nu mai ai nici o scuză să te nu ţii de regim.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută