Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Noaptea Devoratorilor de Publicitate Cocoșul sună deșteptarea!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noaptea Devoratorilor de Publicitate Cocoșul sună deșteptarea! Share Noaptea Devoratorilor de Publicitate Cocoșul sună deșteptarea!


Sâmbătă, 3 decembrie, MSA Events vă îndeamnă să vă treziți cu noaptea în cap, pentru că veți lua parte la un eveniment-maraton: Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Organizat de MSA Events și avându-l ca producător general pe Dan Cișu, NDP se află deja la a opta ediție națională, bucurându-se de un succes din ce în ce mai mare. Astfel, toți dependenții vor avea ocazia de a viziona în peste 5 ore, nu mai puțin de 324 de reclame din 50 de țări.

Din programul de anul acesta al Nopții Devoratorilor de Publicitate amintim “Best of” reclame britanice în asociere cu Advertising Producers Association (A.P.A.), cele mai bune campanii sociale şi umanitare, cele mai scurte reclame din istorie, faimoasele animaţii Walter Lantz’ pentru Coca Cola, filmul de publicitate din timpul URSS până la Rusia de astăzI, dar și reclame publicitare foarte rare din arhiva evenimentului Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Studenţilor. Pentru cei ce doresc să se înfrupte din crema advertisingului planetar, cocoșul sună deșteptarea sâmbătă, 3 decembrie, la ora 21.00!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută