Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Lansare de carte semnata Alexandru Raducanu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lansare de carte semnata Alexandru Raducanu Share Lansare de carte semnata Alexandru Raducanu


Joi, 24 noiembrie, orele 18.00, la libraria **Diverta** din cadrul Bucuresțti Mall (Calea Vitan 55-59), se lanseaza 3 volume de excepție în prezența reprezentanților corpului diplomatic, a autorului și a invitatilor din elita business-ului, diplomației și politicii.

Cele 3 volume, semnate de **Alexandru Raducanu**, se intituleaza ”Ambasador in România”, ”Protectorul” și ”29 de Zile”.
”Protectorul”(roman) este o carte inspirată din viața senatorului Dan Voiculescu și dezvăluie elemente inedite din viața acestuia de dinainte de 1989.

**”Ambasador în România”** este un volum realizat în colaborare cu ambasadorii acreditati în România, conținând editoriale care condensează experiența și întâmplările semnificative derulate pe timpul misiunii diplomatice, pe care Excelențele Lor au avut amabilitatea să ni le împărtășească prin intermediul acestui volum.

Cartea conține contribuții din partea E.S. Claudio Pérez Paladino, Ambasadorul Argentinei în România; E.S. PhDr. Jiří Šitler, Ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Cehe în România; E.S. Yacoub Yousif H. Alhosani, Ambasador al Emiratelor Arabe Unite în România; Pekka Harttila, fost Ambasador al Finlandei în România în perioada 2000-2004; Mohammed Saeed Al-Shakarchi; Ambasadorul Republicii Irak în România; Ljupco Arsovski, Ambasador Extraordinar si Plenipotenţiar al Republicii Macedonia; Datin Paduka Halimah Abdullah Ambasador al Malaysiei în România în perioada 2006-2011; E.S. Franz Alfred von Hartig, Ambasador al Ordinului Suveran Militar de Malta la Bucureşti; E.S. Øystein Hovdkinn, Ambasadorul Norvegiei în România; E.S. NGUYỄN QUANG CHIẾN, Ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Vietnamului;

**”29 de zile”** (roman) este o carte inspirată din experiența de arest preventiv a unui tânăr de 20 de ani – Andrei Răzvan Plăcintă.

Cele 3 volume sunt editate de The Marketer Publishing. Autorul volumelor, Alexandru Răducanu, este autor de cărți și fondatorul publicațiilor The Marketer și Business Woman. Este absolvent de al facultății de Psihologie și al MBA-ului Româno-Canadian.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută