Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

La mulți ani nouă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La mulți ani nouă! Share La mulți ani nouă!


Se spune că ai vârsta pe care simți că o ai, că aparții unde simți că aparții, că ești legat de pământul de care te simți legat.
Granițele politice sunt doar linii pe hartă. Prutul este doar un râu, iar români sunt deopotrivă cei care locuiesc pe un mal sau
pe celălalt. Nu mai vorbesc despre accentele și dialectele care se regăsesc pe un anumit teritoriu. Sunt ale noastre toate,
ni le însușim și inventăm bancuri pentru fiecare.

Părerile sunt împărțite: moldovenii sunt petrecăreți, ardelenii sunt molcomi, oltenii sunt iuți din fire, și câte și mai câte, căci multe sunt provinciile României noastre dragi și mai mulți încă oamenii care o numesc acasă. Curios este felul în care ne asumăm valori și idei. O mână de oameni curajoși pot schimba istoria. Suntem un popor care știe să trăiască clipa și o transformă în the most of it.

Politica e complicată, e dovedit științific aproape, dar tocmai datorită acestui fapt s-a reușit (chiar și pentru câțiva ani) întregirea unei națiuni. 1 Decembrie este dovada felului în care oamenii se pot mobilimolza pentru un ideal. Poate că pentru unii este o zi în care nu se merge la serviciu, însă semnificațiile sunt mai profunde de atât, iar istoria din ultimul veac a poporului român o dovedește. Ajunși în acea perioadă din an, îmi permit să urez României cât mai multe Zile și Nopți frumoase!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută