Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Gourmet Restaurant

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gourmet Restaurant Share Gourmet Restaurant


Restaurantul Gourmet din cartierul Zorilor respectă din toate punctele de vedere definiția bucătăriei fusion, cu atât mai mult cu cât “Fusion Cuisine” este sloganul restaurantului. Localul este amenajat cu mult bun gust într-un stil classic – elegant, având o capacitate de 50 de locuri în două încăperi, ambele destinate fumătorilor. Dar elementele prin care se remarcă cu adevărat Gourmet sunt fantezia, creativitatea și atenția cu care bucătarii restaurantului reușesc de fiecare dată să își impresioneze clientela prin preparatele servite.

Nu putem omite nici personalul, foarte amabil și respectuos, astfel încât este o adevărată plăcere să servești masa, fiind înconjurat de oameni veseli, gata mereu să îți facă o recomandare culinară îndrăzneață. Îmi permit să folosesc acest cuvânt pentru că toate preparatele pe care le veți gusta la Gourmet sunt unice, prin felul în care sunt gătite, prin amestecul de condimente, și prin alăturarea unor elemente care contribuie la un gust unic.

Vă încurajăm să testați preparate din bucătăria tailandeză, japoneză, italiană, franceză sau românească, mâncărurile servite fiind cu adevărat spectaculoase: supă cremă de broccoli cu nuci și migdale, pui în 4 culori, orez și supă cremă de somon cu orez negru și broccoli, salată de fructe de mare cu Gorgonzolla și greff , Somon cu lămâi și lime caramelizate. Merită să gustați din specialitatea tailandeză a bucătarului, o supă picantă cu creveți (Tom Yum), iar pentru felul doi Sashimi cu somon pe pat de ceapă aromatizată cu Tempura de legume. Pentru desert: Creme Brulee cu lămâie și fructe confiate.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută