Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Uefa Champions League se vede altfel cu Heineken

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Uefa Champions League se vede altfel cu Heineken Share Uefa Champions League se vede altfel cu Heineken


Experienţa Uefa Champions League trebuie să fie diferită față de cea a unui meci de campionat. E obligatoriu! De aceea Heineken, sponsorul oficial Uefa Champions League, a amenajat în capitală, dar și în restul ţării, locații special pregătite pentru serile de marţi și miercuri, atunci când magia se întâmplă și pe teren.

Embassy – Hanul cu tei este unul dintre aceste puncte de întâlnire ale consumatorilor împătimiţi de fotbal de calitate. Gangul de pe strada Lipscani care duce către Embassy arată desprins dintr-o hartă a comorii. După ce faci primii paşi înăuntru, vei fi condus pe o scară în spirală.

Cu fiecare treaptă în plus vei descoperi decorul Heineken, adevărată operă de artă concepută de un arhitect dedicat. Odată ajuns la destinaţie, dai de-o lumina ambientală verde de genul celei din walk-in fridge. Oriunde te-ai așeza în spațiosul han (care are niște canapele foarte comode, apropos) ești cu ochii-ntr-un televizor HD cu diagonală generoasă.

Experienţa Uefa Champions League nu e completă până când nu pui mâna pe-o bere bună (Heineken la draft sau sticlă de 0,33l) și până când nu începe imnul competiţiei. Personalul ştie să nu te deranjeze decât pentru un refill, dovedind că înțelege că ritualul nu trebuie întrerupt.

Am ales bine locul în care să fiu microbist și m-am bucurat de-o seară aşa cum trebuie la Embassy – Hanul cu tei. Dacă mă întrebați pe mine, așa ar trebui să fie de-acum încolo în fiecare seară cu meci Uefa Champions League.

Embassy Hanul cu Tei

Str. Lipscani 63 – 65

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută