Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Ne mişcăm frumos şi online!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ne mişcăm frumos şi online! Share Ne mişcăm frumos şi online!


Gata, ne-am pus la punct şi profilurile cele albastre! Putem ciripi în voie pe Twitter şi putem face schimb de impresii pe Facebook, că Slavă Domnului, avem multe de spus, şi tu, şi noi.

Încă de vreo două luni, tot avem concursuri cu premii bunicele, trebuie numai să ţii un ochi atent pe conturile noastre şi să ne scrii câte-un rând despre tema concursului. Pentru că vrem să te scoatem în oraş deşi ştim că-s vremuri grele, nu toată lumea are bani şi de teatru, şi de concert, şi de plăcintă cu dovleac!

Aşa că pregătim cutii roşii cu funde aurii în care ascundem ba câte-o invitaţie la film, ba bilete la teatru sau la concert, ba vouchere la restaurante, saloane de înfrumuseţare sau cazare la munte. Şi nu, n-are legătură cu Sărbătorile, deşi promitem să ne bucurăm separat şi pentru ele.

Are legătură cu încăpăţânarea noastră de a desprinde românul de televizor, care NU, nu e cea mai mare distracţie. Care creşte direct proporţional cu pesimismul autorităţilor când ies la rampă să anunţe că greul abia începe.

Noi combatem puternic. Verifică-ne pe @zilesinopti şi facebook.com/zilesinopti.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută