Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Filmul de Piatra 3.0

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Filmul de Piatra 3.0 Share Filmul de Piatra 3.0


Dacă ai făcut un scurtmetraj, fie el un film de ficțiune, de animație, documentar, experimental sau chiar videoclip, și indiferent dacă ești cineast profesionist, student sau amator, mai ai o saptamână să te înscrii în preselecția Filmul de Piatra, la www.filmuldepiatra.ro.

În plus, începând cu această ediție, festivalul de la Piatra Neamț devine singurul festival din România cu o secțiune specială dedicată sporturilor extreme.

Toți autorii filmelor selecționate vor fi invitați la festival, unde se vor bucura atât de numeroase și diverse programe de scurtmetraje, alcătuite împreună cu importante festivaluri partenere, cât și de numeroase activități de networking, de la clasicele workshop-uri, petreceri și concerte până la evenimente pe pârtia de schi și sauna party…

Cele mai bune filme vor fi recompensate de către Institutul Cultural Român cu premii în bani totalizând aproape 5000 de euro, la care se adaugă premii și mențiuni în produse, de la partenerii festivalului.

Ediția “3.0” a festivalului va avea loc la Piatra Neamț între 5 și 8 ianuarie 2012. Înscrierile pentru preselecție se fac până pe 30 noiembrie. Pe 25 și 26 noiembrie Filmul de Piatra este prezent la Cluj și Timișoara cu două evenimente speciale. Puteți afla mai multe și vedea, în clipuri video și fotografii, cum au fost celelalte ediții, pe www.facebook.com/filmuldepiatra

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută