Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Concurs Critică de Film ‘Viorica Bucur’

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs Critică de Film ‘Viorica Bucur’ Share Concurs Critică de Film ‘Viorica Bucur’


**Make a Point** lansează Concursul de Critică de Film “Viorica Bucur”, adresat exclusiv studenților.

Concursul poarta numele regretatei Viorica Bucur, critic de film, membru fondator al asociatiei “Make a Point” si profesoara de Istoria si Teoria Filmului la Universitatea Nationala la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografia “I.L.Caragiale”. Concursul este menit sa incurajeze studentii interesati de film sa isi puna in cuvinte pasiunea pentru cinema – ceea ce a constituit unul dintre proiectele de o viata ale Vioricai Bucur.

Tema primei ediții: analiza oricărui film din opera cineastului François Truffaut (maxim 5000 de semne).Textele se trimit pe adresa concursului: point.at.makeapoint.ro

Premiul va fi oferit de Asociația Make a Point în cadrul Festivalului de Film Studențesc “CineMaIubit”, iar textul câștigător va fi publicat în revista “Dilema Veche”.

Data limită de trimitere a textelor: 4 Decembrie 2011

*Concursul se adresează studenților români sau celor care au domiciliul în România, indiferent de profilul instituției de învățământ superior la care sunt înscriși.

Mai multe informatii gasiti pe: www.makeapoint.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută