Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Un sirtaki medieval

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un sirtaki medieval Share Un sirtaki medieval


Dacă nu ai vedea pe geam Turnul Sfatului și trecători înfofoliți până în gât mai, mai că țe-ai lăsa purtat de gânduri pe o plajă aurie, sub umbrela unei terase, pe malul Mediteranei. Cu specific grecesc, după cum numele bine spune, Restaurantul Zorba este, cu siguranță un loc surprinzător, dedicat îndrăgostiților de bucătăria grecească. Iar rețetele sunt duse la excelență, într-o prezentare de-a dreptul spectaculoasă.

Platoul Zorba, piesa centrală a meniului restaurantului grecesc, combină perfect preparatele de pește și fructe de mare cu cele din carne de porc. Calamarii, creveții, sardinele și fileul de merluciu contrastează cu frigăruile de porc, chifteaua asezonată cu ierburi și condimente mediteraneene, cu gustul pronunțat al cărnii de gyros, toate însoțite de cartofi aurii rumeniți, salată de varză și o pleiadă de sosuri răcoroase dintre care nu poate lipsi faimosul sos zaziki.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută