Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Seri folclorice

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Seri folclorice Share Seri folclorice


Trei zile de spectacole pentru iubitorii folclorului. Cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Ioan Macrea” are loc la Sibiu, în zilele de 17, 18 şi 19 noiembrie. „Festivalul se adresează ansamblurilor folclorice profesioniste din ţară, specialiştilor în domeniul folclorului. În acest an, manifestarea primeşte o nouă dimensiune, prin invitarea în festival a ansamblurilor profesioniste, reprezentând minorităţi din România.

Festivalul devine astfel singurul eveniment folcloric de tradiţie ce pune în dialog jocul românesc cu cel maghiar, sârbesc, german, singurul festival ce stimulează competiţia între ansambluri profesioniste aparţinând unor culturi diferite”, spune Silvia Macrea, managerul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii” Sibiu, organizator al festivalului. În cele trei seri, spectacolele de pe scena Casei Sindicatelor încep la ora 18.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută