Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

McHappy Day

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii McHappy Day Share McHappy Day


Bucureşti, 17 noiembrie 2011 – Vineri, 18 noiembrie, între orele 10.00 – 13.00, la Restaurantul McDonald’s din Piaţa Romană vedete şi personalităţi marcante susţin cauza McHappy Day, servind la casă alături de angajaţii McDonald’s.

McHappy Day este iniţiativa Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald™ de a proteja copii aflaţi în dificultate. Anul acesta, Fundaţia are un nou plan curajos: acela de a înfiinţa o secţie de oncologie-hematologie pediatrică la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş.

În perioada 14-20 noiembrie, McDonald’s donează 1 leu din valoarea fiecărui meniu Happy Meal™ vândut pentru susţinerea cauzei McHappy Day.

„McHappy Day este ziua în care toţi angajaţii şi partenerii McDonald’s se alătură demersului Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald pentru salvarea vieţii copiilor bolnavi de cancer.

Vineri, în data de 18 noiembrie 2011, între orele 10.00 şi 13.00, la Restaurantul McDonald’s Piața Romană din Bucureşti, vă invităm să fiți alături de angajații noştri şi de personalități marcante pentru a susține cauza McHappy Day. Ïmpreună putem da un zâmbet de ajutor.”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Fundaţia pentru copii Ronald McDonald este un proiect de implicare socială lansat în 1974 de Ray Kroc, fondatorul companiei McDonald’s, pentru a uşura situaţia copiilor care au nevoie de sprijin în perioadele îndelungate de suferinţă.

În România, Fundaţia pentru copii Ronald McDonald a fost înfiinţată în 1998 şi de atunci a iniţiat şi finanţat proiecte dedicate protecţiei copiilor bolnavi sau defavorizaţi, investind peste 1 milion de dolari. Anul acesta banii vor fi folosiţi pentru înfiinţarea şi dotarea unei secţii de oncologie-hematologie pediatrică în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Târgu Mureş.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută