Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Green Day sau Tiamat?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Green Day sau Tiamat? Share Green Day sau Tiamat?


Nu ştiu dacă s-a mai speriat tanti Criza de noi ori s-au mai întors acasă românii care munceau în străinătate, dar în oraş au început să apară aşa, dintr-odată, noi baruri şi restaurante, iar unele dintre ele au în program şi concerte, piese de teatru şi chiar şi cenacluri literare, ceva mai rar pînă acum cîteva luni.

E ca şi cum îţi place să fotografiezi şi ţi-ai cumpărat un aparat mai bun şi cu mai multe posibilităţi. Avem mai multe variante, avem de ales, iar asta este cel mai important pentru un om care vrea să-şi petreacă util şi plăcut timpul liber. E adevărat că obişnuinţa e mare cucoană, eu chiar mi-am cumpărat un aparat foto de alt nivel faţă de aparatul dinainte, dar mă surprind că îi dau aceleaşi comenzi ca şi aparatului foto mai vechi, din aceleaşi locuri, degetul se duce automat în locurile de unde dădeam comenzile înainte. Aşa că noile baruri, cluburi şi restaurante trebuie să-şi cucerească publicul, oamenii activi deja avînd locuri preferate, deci şi noii patroni ar cam trebui să ne ademenească cu ceva deosebit, nu? Un Red Hot Chili Peppers, NIN sau un Green Day ceva…sau un Tiamat. Lecturi de Chuck Palahniuk sau Vladimir Sorokin? Bine, ne mulţumim şi cu Irvine Welsh şi Victor Erofeev. Sau ce ne propuneţi, băieţi, cu ce ne ademeniţi?

Zile şi nopţi frumoase, prietene, oriunde te-ai afla!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută