Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Platoul cu brânzeturi de la Culina Nostra

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Platoul cu brânzeturi de la Culina Nostra Share Platoul cu brânzeturi de la Culina Nostra


Cred că bistro-ul Culina Nostra nu mai are nevoie de nici o prezentare, preparatele mereu proaspete care amintesc de gustul bunătăților ca la mama acasă fiind în primul rând cele care recomandă acest local pentru un prânz, fi e el casual sau business sau o cină alături de prieteni.

Pe lângă faptul că localul este intim și foarte cochet, simplitatea și eleganța bistroului Culina Nostra, situat într-o clădire încărcată de istorie, care datează de mai bine de 5 secole, îl situează în topul bistrourilor clujene. În meniu există o multitudine de bunătăți care vă vor capta atenția, de la pâinea cu untură de casă, până la salata de vinete, zacusca proaspătă, pâinea de casă. Zilnic, la Culina Nostra vă așteaptă meniul zilei, cu mâncăruri preparate după rețete tradiționale: ciorbă țărănească, supă de varză cu ciolan, supă de tarhon cu carne de porc, păpricaș de pui cu mămăliguță, sărmăluțe, varză secuiască.

Recomandarea noastră este să încercați platoul cu 7 feluri de brânzeturi (caș cu chimin, telemea de vacă, caș de capră, brânză Trapist, brânză Tilsit și Tekerői), servit cu pâine de casă, mere și nuci. În ceea ce privește desertu-
rile, laptele de pasăre și prăjitura de casă cu mere sunt alegerile perfecte.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută