Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Filmul care nu cred că va face istorie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Filmul care nu cred că va face istorie Share Filmul care nu cred că va face istorie


Adolescenți din lumea întreagă, bucurați-vă! Începând cu data de 18 noiembrie puteți urmări pe marile ecrane continuarea unei povești de iubire care v-a marcat cei maxim 17 ani trăiți până acum, romanță la care probabil visați zi și noapte.

Dacă până acum nu v-ați hotărât încă de care parte a baricadei sunteți, respectiv dacă “țineți” cu vampirul vegetarian și uneori amuzant sau cu vârcolacul tânăr și neliniștit, cu o formă umană la care râvnește peste jumătate din populația adolescentină americană, în acest penultim episod al telenovelei veți avea cu siguranță ocazia de a vă hotărî. Nu de alta, dar povestea se apropie de final și nu se cuvine ca până în acest moment să nu aveți un erou preferat.

So far so good, narațiunea este destul de coerentă, toate evenimentele având un fir logic relativ ușor de urmărit: avem o fată, avem doi băieți, ambii se îndrăgostesc nebunește (poate un pic prostește) de ea, fata devine confuză, nu mai știe pe care din cei doi să îl aleagă, de unul se simte atrasă, celălalt e mai mult decât un prieten…hm…în sfârșit ia decizia, râmăne cu unul din ei. Pe ici colo, intriga principală este presărată cu felurite întâmplări, dramatice, comice, în sfârșit, ne îndreptăm aparent spre un deznodământ clasic american: o nuntă ca în povești. Ei și stai să vezi, că acum e acum. Lucrurile se complică mult peste imaginația oricui nu a citit cartea și știe ce urmează.

Trailerul filmului ne arată suficient de mult încât să ne stârnească curiozitatea, pentru că ceea ce urmează să se întâmple cu cele trei persoanaje principale nu respectă niciun tipar deja cunoscut. Din distribuție fac parte aceiași îndrăgiți Kristen Stewart, Robert Pattinson și Taylor Lautner, filmul fiind regizat de Bill Condon, care a primit premiul Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută