Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Jamie Woon la Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jamie Woon la Bucureşti Share Jamie Woon la Bucureşti


Live performance-ul de la Bucureşti al lui Jamie Woon, de pe 19 noiembrie, este poate unul dintre cele mai aşteptate concerte ale toamnei.

Artistul britanic se adresează unui public fără limite prin complexitatea produsului său artistic, Jamie fiind atât cântăreţ, cât şi autorul şi producătorul muzicii sale. La momentul actual, Jamie Woon este recunoscut pentru stilul său eclectic, ce îmbină R&B, soul şi post-dubstep, stil ce l-a consacrat inclusiv în topul BBC Sound printre locurile fruntaşe.

Concertul lui Jamie de sâmbătă, de la Atelierul de Producţie, îndelung aşteptat, a constituit o surpriză atât pentru fanii săi, cât şi pentru publicul larg, care abia aşteaptă să asculte live piese precum “Lady Luck” sau “Night Air”.

În deschiderea sa vor concerta Cuantune (în formula full live band) şi Coughy, iar closing act-ul este lansarea oficială a proiectului Policlinic. Bilete se găsesc numai în avans la The Plot (Str. Blănari 14) la preţul de 80 lei. Nu uita însă: accesul la eveniment este permis doar persoanelor peste 18 ani.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută