Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Bonton Palace – pentru iubitoriil bunului gust

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bonton Palace – pentru iubitoriil bunului gust Share Bonton Palace – pentru iubitoriil bunului gust


**Bonton Palace** este un local pe care orice iubitor al bunului gust al trebui sa il cunoasca. Constructia moderna ofera o panorama de exceptie asupra lacului si parcului Herastrau. Locatia poate fi numita “premium”, nu numai datorita pozitiei si ambientului, cat si datorita dotarilor – televizoare LCD, sonorizare BOSE, aer conditionat.

Cu o capacitate de 150 – 200 de persoane, locatia isi poate intampina atat clientii de zi cu zi, cat si pe cei care-si doresc organizarea unui eveniment – de la corporate la cele private.

Alcatuirea meniului este rodul unor interesante colaborari cu bucatari de succes romani, francezi si italieni. Este mai degraba o traducere pe gustul romanului a catorva feluri de mancare mediteraneene, frantuzesti, sud – americane si nu numai. Prezentate in mod inedit, intr-un decor linistit si de bun gust, mancarurile sunt servite intotdeauna cu zambetul pe buze.

Bonton Palace va garanteaza reusita evenimentului pe care il planificati. Echipa noastra este gata sa transpuna ideile dvs in realitate.

Decoratiunile, meniul, artistii si craciunitele vor asigura o atmosfera excelenta. Bonton Palace va garanteaza organizarea unui eveniment fara cusur!

Contactati-ne la nr. de telefon 07459992222.

Va asteptam!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută