Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Ia-ti bilet ONLINE la Festivalul de Dramaturgie Contemporana si la Zilele Jazz-ului Romanesc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ia-ti bilet ONLINE la Festivalul de Dramaturgie Contemporana si la Zilele Jazz-ului Romanesc Share Ia-ti bilet ONLINE la Festivalul de Dramaturgie Contemporana si la Zilele Jazz-ului Romanesc


Brasovul gazduieste in perioada 23-30 noiembrie 2011 editia a XXIII-a a Festivalului de Dramaturgie Contemporana, iar Dealmania ti-a rezervat deja locul in sala, pentru ca acum nu mai trebuie sa stai la coada la bilete!

Acum, utilizatorii site-ului www.dealmania.ro isi pot procura bilete la Festivalul de Dramaturgie Contemporana si ONLINE, in EXCLUSIVITATE pe Dealmania.ro.

De asemenea, fanii de jazz brasoveni sunt invitati in perioada 25-27 noiembrie 2011 la „Zilele JAZZ-ului Romanesc”. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala AS CULT Brasov in parteneriat cu Centrul Cultural REDUTA si Revista ZILE si NOPTI.

Si pentru acest eveniment, Dealmania.ro vine in intampinarea iubitorilor genului, punand la dispozitia publicului abonamente pentru 3 zile de festival la pretul promotional de 60 de lei.

Scena culturala a orasului se deschide acum pentru brasoveni printr-un singur click, numai pe www.dealmania.ro.

Dealmania, reteaua nationala de discounturi colective, iti aduce in fiecare zi oferte de nerefuzat pentru nenumarate produse si servicii. Dealmania este prezenta in 23 orase: Alba Iulia, Arad, Baia-Mare, Bacau, Bistrita, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Piteşti, Rm. Valcea, Sibiu, Suceava, Tg. Mures si Timişoara.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută