Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Doi ani cât o eră

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Doi ani cât o eră Share Doi ani cât o eră


S-au împlinit doi ani de la primul număr al revistei de Bucureşti. În noaptea în care am predat la tipar primul număr, pe 10 noiembrie 2009, am stat cu toţii la redacţie până la 3 dimineaţa.

Apoi am mers să dormim, dar puţini dintre noi au şi reuşit să ţină ochii închişi până a doua zi, când ne-a sosit revista caldă de la tipografie. Doamne, câte greşeli am găsit în micuţa de 100 de pagini! Dar asta nu ne-a împiedicat s-o înrămăm ca pe cea mai de soi realizare!

Nu ştiu dacă vă vine să credeţi, dar acum doi ani nu aveam Cinema City în oraş! Nici Imax! Nici cinema la Băneasa! Muzeul Antipa era închis pentru renovare. În majoritatea parcurilor nu aveam încă voie să călcăm pe iarbă.

Mare parte dintre restaurantele care ne plac acum cel mai mult nu existau nici în plan de proiect. Centrul Vechi era încă o sumă de străduţe cu piatră cubică. Şaorma de la Dristor se găsea numai în Dristor. Nicio cafenea nu avea rastel pentru biciclete.

A crescut mult oraşul în ultimii doi ani. Văd asta uitându-mă pe pozele din arhivă. Nu ştiu în ce fel am contribuit noi, dar ştiu sigur că tare ne place!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută