Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/11/2011
Arhiva Zile si Nopti

Henry Cavill este Tezeu din 11.11.11, in Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Henry Cavill este Tezeu din 11.11.11, in Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor Share Henry Cavill este Tezeu din 11.11.11, in Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor


Dupa ce a putut fi admirat in serialul Dinastia Tudorilor, din 11.11.2011, Henry Cavill intra in istorie drept Tezeu, cu Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor, o spectaculoasa ecranizare a legendelor Olimpului, semnata de producatorii filmelor 300 si Shutter Island.

In interpretarea legendarului personaj Tezeu, Cavill lupta impotriva fortelor malefice ale lui Hyperion, incercand din rasputeri sa salveze omenirea. ,,Rolul lui Tezeu a necesitat o pregatire fizica extraordinara. A fost nevoie sa petrec 8 ore pe zi la sala, timp de cateva luni pentru acest film care prezinta o lume noua, impresionanta si complet diferita”, declara Henry Cavill despre Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor.

Lupta mitica intre zei si titani a luat sfarsit de ani intregi, dar sangerosul rege Hyperion (Mickey Rourke) declara din nou razboi umanitatii. Impreuna cu armata lui de ucigasi herakliti devasteaza Grecia in cautarea unei arme demult pierdute: Arcul lui Epirus, despre care se spune ca a fost faurit de insusi Ares, Zeul Razboiului. Cu invincibilul arc, regele va putea sa elibereze titanii incarcerati in Tartar, sa detroneze zeii din Olimp si sa devina stapanul incontestabil al lumii.

Cu o eficienta nemiloasa, Hyperion si legiunea sa distrug totul in cale si pare ca nimic nu va impiedica succesul misiunii crudului rege titan. Legile antice interzic zeilor sa intervina in conflictul dintre oameni si titani, astfel ca nu pot decat sa asiste neputinciosi la propriul sfarsit. Dar Zeus (Luke Evans) are un plan: el il alege in secret pe Tezeu (Henry Cavill), un simplu pietrar, care jura sa razbune moartea mamei sale, ucisa intr-unul dintre raidurile lui Hyperion.

Cand Tezeu o intalneste pe Phaedra (Freida Pinto), Oracolul, viziunele ingrijoratoare ale acesteia o conving ca el este omul potrivit pentru a pune capat dezastrului. Cu ajutorul ei, Tezeu aduna o mica banda de proscrisi si pleaca pentru a-si indeplini destinul, in incercarea disperata de a salva viitorul zeilor si al oamenilor.

Din 11.11.11, producatorii filmului 300 si Shutter Island aduc la viata legendele Olimpului intr-o productie epica, grandioasa: Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor, un film care va putea fi urmarit in premiera, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută