Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Luna Amară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Luna Amară Share Luna Amară


*****
După 11 ani de carieră, sute de concerte în țară și străinătate, 3 albume și participarea la cele mai mari festivaluri românești,
Luna Amară a plecat într-un turneu național pe 13 octombrie cu ocazia lansării unui nou album de studio, intitulat „Pietre în alb”. Acest turneu vine după cel organizat anul trecut, când trupa a împlinit 10 ani de activitate.

Noul album Luna Amară a fost înregistrat în „Luna Recording Studio”, propriul lor studio de înregistrări, iar mixajul discului a fost realizat de Adam Whittaker, un producător britanic cu care a colaborat și trupa Grimus. „Pietre în alb” este un album ce exprimă mai multe stări, fiind agresiv și totodată melancolic, tracklist-ul cuprinzând 13 piese (În gol, Bathtub Glory, Versus, Când totul a murit tăcut, În tine tu, În lumină, Doar gândul, Pietre în alb, Are We Happy Now, Glow, Monkey Retail, Oameni noi, Toți la fel).

Luna Amară este în momentul de față una din cele mai valoroase trupe de rock din România, iar cu „Pietre în Alb” par a se întoarce la sonorități mai dure, păstrând în același timp și melodicitatea specifică. Concertul de la Zodiar, băieții de la Luna Amară vor cânta atât piese cunoscute, car i-au consacrat ca artiști, dar și piese de pe noul album.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută