Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

OSHO: fripturi cu fiţe din carne fără aditivi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii OSHO: fripturi cu fiţe din carne fără aditivi Share OSHO: fripturi cu fiţe din carne fără aditivi


Vegetarienii ar trebui poate să se orienteze către altă pagină, pentru că mai jos urmează o odă în metru burtic la adresa cărnii: restaurantul-măcelărie OSHO, un punct de reper pentru carnivorii cu pretenţii. Aici îţi alegi singur din galantar bucata de carne pe care vrei să o iei acasă, iar dacă nu mai ai răbdare până acasă, bucătarul ţi-o găteşte chiar în faţa ta.

Carnea provine de la vaci crescute doar cu hrană naturală şi tăiate în abatoarele proprii, aşa încât carnea e delicioasă faţă de ce găsim în magazine. Porţiile generoase, care pot ajunge şi până la 600 de grame, nu sunt gătite pretenţios: accentul se pune pe calitatea cărnii şi nu pe cât de mult durează să o pregăteşti.

Apropo de asta, restaurantul merge pe filozofia produsului proaspăt, însă dacă vrei, carnea poate fi supusă unui tratament de „aging” (de maturare), care însă te va costa mai mult. Preţurile încep de la circa 50 de lei/porţie şi pot sări bine de 150 de lei, ca să nu mai spunem că nu te poţi apropia de o masă aici fără să faci rezervare cu măcar o săptămână înainte.

Vei vedea însă că OSHO dă uşor dependenţă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută