Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Mâncare cu zâmbetul pe buze

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mâncare cu zâmbetul pe buze Share Mâncare cu zâmbetul pe buze


Când am sunat prima dată la Frufru, la capătul celelalt al telefonului era o persoană care-mi dădea impresia că vrea să ne împrietenim. Îmi explica despre prospeţimea alimentelor şi despre modalităţile de preparare ca un gurmand înfometat.

Pe bună dreptate, dacă e să privim ce au ei prin meniu şi ce gustoase-s mâncărurile de acolo. Am tras cu ochiul peste pagina cu paste şi mi-a venit să comand câte o porţie din fiecare ca să fiu sigur că nu ratez nimic, fără să ştiu că pe pagina următoare era o lista de supe fierbinţi, numai bune de făcut în ciudă frigului de-afară.

Vă zic repede despre salate, despre senvişurile mari şi despre amestecurile de orez şi sosuri ca să pot ajunge la pagina cu deserturi. Brownie, bisko, molo, orez cu lapte, dolce, tartă de mere, ciocodream, yogofiber, panacotta şi tagliatelle cu nuci şi zahăr.

Intră pe frufru.ro şi lămureşte-te că preţurile sunt raportate bine la calitate. Comandă şi vezi cât de rapidă e livrarea. O să devii clientul lor obişnuit.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută