Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Festin cinstit

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festin cinstit Share Festin cinstit


Din când în când am chef să mănânc în câte-un loc popular în care e vorba doar despre mâncare, un loc strategic ascuns printre blocuri în cartierele Capitalei, un loc unde miroase a bucătărie aglomerată şi chelnerii îşi permit să-şi dea cu părerea despre ce li se potriveşte mai bine muşteriilor flămânzi.

Genul de loc unde te duci nu ca să faci paradă, ci ca să mănânci rapid, bun şi ieftin. Genul de restaurant românesc cu blazoane de ipsos de pereţi şi chifle rotunde de-alea de numai pe la nunţile din provincie mai prinzi.

Ei bine, Vulturul este exact un loc d-ăsta. Fără pretenţii nici la atmosferă, nici la preţuri, locul e celebru printre amatorii de ciorbă de burtă şi ciolan afumat cu varză călită. Ajungi la el cam cum ai porni-o spre Piteşti, numai că imediat după OMV-ul de pe dreapta, în loc să te inserezi pe autostradă, tragi în parcarea lui Nea Vulturul şi te piteşi înăuntru la o ciorbă de fasole 4 lei bucata sau la un ostropel de pui cu mămăliguţă cum n-ai mai mâncat de ani buni.

Carnea-i destulă, sosul e aromat, mămăliga dogoreşte, muzica-i veselă, atmosfera la fel. Nimic nu-ţi strică bucuria, ba dimpotrivă, nota de plată va fi în măsură să-ţi încheie masa într-un mod foarte plăcut.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută