Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Din Wings Club decolează doar muzică bună

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Din Wings Club decolează doar muzică bună Share Din Wings Club decolează doar muzică bună


Pe locul în care înainte era cinematograful Viitorul, s-a deschis de câteva luni un club tare simpatic. Wings, pe numele lui, merită măcar o vizită, pentru a te convinge de potenţialul lui (măricel, dacă nu luăm în considerare zona mai degrabă dubioasă în care se află).

Wings merge pe un concept inovator, fiind amenajat în totalitate după o tematică aviatică şi pentru că „aviaţia dă senzaţia”, inclusiv barmanii poartă uniforme de piloţi. Clubul e imens, lucru care îl face perfect pentru concerte live, dans şi headbanging. Cei mai potoliţi pot bea o bere la mesele de pe margine şi, apropo de beri, preţurile sunt chiar prietenoase, ca să nu zicem studenţeşti. În aceeaşi clădire se mai află şi o cafenea, tot a Wings, din care intri direct în club.

Aşadar, dacă vrei un pic de linişte sau aştepţi începerea vreunui concert, poţi sta la o cafea aici, că e mai calm. Momentan, clubul e deschis vinerea, sâmbăta şi duminica, în timp ce cafeneaua e deschisă zilnic. Pentru viitor ni se promit şi expoziţii de fotografie, grafică sau pictură, piese de teatru sau vizionări de filme, ceea ce nu sună deloc rău. Dacă eşti curios să vezi ce înseamnă un club „aviatic”, ia-ţi zborul către Wings.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută