Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Dezlegare la peşte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dezlegare la peşte Share Dezlegare la peşte


Sâmbăta dimineaţa încep relaxat, fie cu o omletă cu ceapă verde, fie cu un croissant cu unt bine îmbibat în cafea cu spumă de lapte, ca să-mi las foamea şi pofta să crească binişor până la vizita la un nou restaurant al Capitalei.

Sâmbăta asta însă, am făcut o aroganţă extremă. M-am dus să îmi iau micul dejun la mall. Nu brioşe cu ciocolată şi cafele la starbucks, ci peşte cu cartofi prăjiţi, ca la Londra. Not the usual breakfast, dar cu poftele de sâmbătă dimineaţă nu te lupţi!

Aşa că m-am postat în faţa vitrinei cu senvişuri şi farfurii Nordsee, pline cu tot soiul de peşti mai mult sau mai puţini prăjiţi, creveţi, salate şi garnituri, dar mai ales sosuri care mai de care mai cremoase şi mai aromate. Cu greu m-a decis la un sandviş cu somon afumat scăldat din belşug în cea mai bună cremă de brânză cu hrean pe care-am îngurgitat-o vreodată la 9 dimineaţa.

Chifla proaspătă, peştele rece şi moale, sosul puţin picant, cartofii wedges fierbinţi, bine înmuiaţi şi ei în sos cu iaurt, iată ingredientele unui mic dejun pe care ficatul meu nu l-a aprobat. Zâmbetul de pe faţa mea a ţinut însă mult după ce digestia somonului Nordsee s-a încheiat, câteva ore mai târziu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută