Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

CenaKLUb Tiuk! – nou proiect artistic la Rockstadt

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CenaKLUb Tiuk! – nou proiect artistic la Rockstadt Share CenaKLUb Tiuk! – nou proiect artistic la Rockstadt


La Rockstadt începe un nou proiect – CenaKLUbul Tiuk!, care va debuta pe 16 octombrie 2011, cu un eveniment de excepţie: o întîlnire cu Doru IONESCU (http://www.cdpl.ro/doru-ionescu.html), autorul emisiunilor „Timpul chitarelor”, „Remix” etc. de la TVR, care-şi va lansa cartea editată chiar la Casa de Pariuri Literare: „Club A – 42 de ani. Muzica tinereţii tale”!

Vor fi discuţii, întrebări şi răspunsuri, un interviu în direct al moderatorului, Mihail Vakulovski, cu cel mai mare cunoscător al rockului din România… Nu va lipsi nici un concurs interesant: cine-i va pune cea mai interesantă întrebare lui Doru Ionescu va primi cartea cu autograf! Invitatul special al acestei ediţii: un cristian (editor cdpl). Aceasta este prima şedinţă a CenaKLUbului Tiuk! de la Rockstadt Bv (cenaKLUbul existînd pînă acum pe net, dar şi-n Cj, Chişinău şi Bucureşti).

CenaKLUbul va avea loc o dată pe lună. Detaliile despre întîlnirea următoare, din noiembrie – pe adresa revistei: www.tiuk.reea.net, pe blogul moderatorului: http://vakulovski.livejournal.com/ şi pe adresa de facebook Tiuk! & Rockstadt.

Zile şi nopţi frumoase, prieteni!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută