Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Vocea X

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vocea X Share Vocea X


Mi-am propus de ceva vreme să povestim puţintel despre show-urile de televiziune pe care minţi, de altfel luminate, le-au născocit pentru descoperirea şi punerea în valoare a talentelor autentice. Un lucru bun, frumos, de lăudat. Pe alte meleaguri. Pe malurile mocirlite ale Dâmboviţei doar o modalitate de a mai strânge o brumă de audienţă. Până la un punct nici asta nu e rău.

Decât să stai să te uiţi la bla-bla-urile politicienilor e, cu siguranţă, mai plăcut să îţi împleteşti emoţiile cu cele ale concurenţilor. Că sunt mulţi veniţi şi ceva mai puţini chemaţi e altă treabă. Şi pe la alţii apar uscături. Diferenţa o face urmarea. Câştigătorii de acolo au, şi pe bună dreptate, motive de bucurie. Li se asigură o carieră în show-biz. De cei ce au reuşit la noi aţi mai auzit ceva? Pe “megastarul” Cătălin îl mai vedem din când în când. Apare prin tot felul de făcături televizionistice fără a cânta prea mult.

De Ţuţu am mai auzit doar cu ocazia apariţiei într-un serial TV, iar pe câştigătoarea “ploii de stele” nici nu mai ştiu cum o cheamă. Aici e de fapt problema. Pe reprezentanţii caselor de producţie îi interesează doar cei cu bani nu cei cu talent. Un producător serios ar sta cu ochii pe televizor nu pe portofel. Mai e mult până departe. Oare ce se va întâmpla cu vocea românului care va demonstra că are factorul X?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută