Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Târgul de la Negreni

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Târgul de la Negreni Share Târgul de la Negreni


În fiecare an, în primul week-end din luna octombrie are loc lângă Oradea Târgul de la Negreni, cel mai vechi târg anual din România (numără peste 100 de ediții). Poate că pentru a face o astfel de “excursie” trebuie să te pregătești puțin, mai ales dacă mergi pentru prima dată.

Nu vorbim despre un târg oarecare, ci despre un adevărat iarmaroc, un conglomerat de produse, oameni, mirosuri și culori de toate felurile. Mașini, corturi, pături, cutii, toate servesc drept suport celor mai ciudate, nebunești, vechi obiecte, care răsar din te miri ce cotlon al târgului. La Negreni nu merită să faci doar o plimbare.

Trebuie să cauți, să vrei să cumperi ceva, pentru că oferta este mult prea bogată: reviste din anii ’80, ochelari de soare stil aviator, ceramică, radiouri, cărți cu povești pentru copii, adidași Puma, șosete de lână, mănuși de piele, bijuterii, cruci de lemn sau aluminiu, casete cu Genius, icoane, șurubelnițe. Iar dacă ai obosit tot căutând acel ceva care încă nu ți-a furat privirea, te poți odihni oricând pe o băncuță, sau chiar pe jos, luând gustarea de prânz, care poate să fie orice, de la mici și bere până la vată pe băț, cartofi prăjiți, popcorn, hot-dog sau colaci kurtos. Iar după pauza prielnică, vei avea și mai mult spor la cumpărături.

– TÂRGUL DE LA NEGRENI
– 7 – 9 OCTOMBRIE
– 08.00, NEGRENI

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută