Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Los Tres Bandidos

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Los Tres Bandidos Share Los Tres Bandidos


Agitația cotidiană ne obligă de multe ori să neglijăm mesele de prânz, iar stilul nostru de viață stresant, dezordonat se resimte și în alimentație, astfel încât de multe ori preferăm să alegem pentru masa de prânz preparate cu care știm că nu vom da greș.

Grătarele, garniturile clasice gen cartofi prăjiți, cârnăciorii sau tocănițele ne fac să uităm de ciorbele atât de necesare organismului nostru. Los Tres Bandidos este locul în care îți poți permite o adevărată pauză de prânz, savurând fiecare preparat proaspăt și gustos. Aici, ciorbele și supele amintesc de gustul celor preparate de bunica, cu multă atenție și dragoste pentru mâncare.

Vă sugerăm un mic răsfăț culinar cu supa de pasăre cu tarhon și șofran, preparat unic în Cluj, care se servește cu câteva cubulețe de cașcaval presărate în supa fierbinte. Consistența supei este dată de morcovii și ceapa proaspătă, alături de puiul tăiat bucățele. La cerere, supa se poate servi și cu lămâie, pentru un plus de savoare.

Ca și alternativă, vă recomandăm și supele de pește à la Szeged, de crap sau de gulaș, adevărate încântări pentru cei care apreciază o mâncare bine gătită. În completarea meniului de prânz nu veți da niciodată greș cu coastele à la Bandidos (rețeta este neschimbată de mai bine de 6 ani), servite cu cartofi aurii. Iar tușa finală, care completează cu succes coastele, este dată de un desert special, clătite cu înghețată de vanilie și sos din fructe de pădure flambate. Vă dorim poftă bună!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută