Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

American lifestyle

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii American lifestyle Share American lifestyle


„Un american la Paris”, poemul simfonic al lui Gershwin a fost sursă de inspirație pentru filmul cu același nume, iar azi și pentru editorialul acestei ediții. Am adaptat puțin la situația nostră, așa că aș putea spune „Un american la Pitești”. Încet dar sigur Piteștiului îi reușește un salt calitativ, acela de la un banal oraș de provicie, la unul cosmopolit. OK, e puțin exagerată situația însă toți am început cu pași mici și nesiguri înainte de a putea alerga.

De curând în oraș, putem semnala două prezențe care ne aduc mai aproape stilul de viață american (dacă nu ajungem noi acolo nu vă faceți griji, vin ei la noi, precum muntele la Mahomed). New-Yorker, magazinul deschis recent în incinta complexului Jupiter City, te aduce măcar cu numele ceva mai aproape. Compania gigantică (peste 860 de filiale în 32 de țări) se adresează în special segmentului tânăr de consumatori și este o adresă de top în ceea ce privește ultima modă la capitolul vestimentar.

Schimbăm categoria și trecem la cea grea, a celor prezenți pe parchetul bursei americane, concernul Windham Worldwide căruia îi aparține lanțul hotelier Ramada. Odată cu deschiderea oficială de luna trecută putem spune că am intrat și noi în rândul lumii globalizate. Știați că semnificația cuvântului Ramada (de origine spaniolă) este aceea de loc umbros la marginea drumului? Dar de brunch-ul organizat aici? Mai multe informații referitoare la acest „must have”, la pagina 10.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută