Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantul de la Eroilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantul de la Eroilor Share Restaurantul de la Eroilor


Proprietarii locului au încercat să creeze o oază de linişte chiar în buricul târgului. Şi aproape că ar fi reuşit dacă n-ar fi fost strada la doi paşi, şi implicit reatebeurile gălăgioase ca nişte turme de elefanţi. Dacă eviţi terasa la orele de vârf, vizita la umbra teilor ce înconjoară restaurantul Derby îţi va lasă o amintire plăcută. Înăuntru e altă poveste.

Lângă un perete găseşti un tonomat ca la carte, dintre acelea cu arcadă superioară luminată şi piese care te ung pe suflet. Şemineul abia aşteaptă frigul să poată fi aprins, iar în meniu găseşti şi o listă de trabucuri pe care să le pufăi, aşa, de sănătate. În meniu găseşti caracatiţe şi lupi de mare, printre tagliatele la cuptor şi bruschete cu ardei copţi, aşa că nu sunt şanse să pleci flămând.

Designul interior dă senzaţia unei întâlniri intime şi relaxante, cu-n aer primitor şi familiar, numai bun pentru o seară completă alături de familie sau de gaşca de prieteni. Restaurantul Derby este la intersecţia străzilor Eroilor şi Eroii Sanitari, flancat de copaci stufoşi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută