Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Restaurant „La Mario”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurant „La Mario” Share Restaurant „La Mario”


Ne îndrăgostim adesea de spiritul viu al Italiei şi inevitabil, de bucătăria fină. Dacă anterior, restaurantul „La Mario” satisfăcea pofta celui care preferă mâncarea ca la mama acasă, acum, localul îndeplineşte cea de-a doua misiune în slujba clientului exigent. Practic, savoarea Italiei cuprinde toate simţurile odată ce paşii tăi se pierd pe strada Fagului, în spatele unităţii militare.

Brusc, un puzzle ţi se desfăşoară. Numărul pieselor sunt la libera alegere. Într-o scurtă enumerare amintesc sosul natural de roşii, mozzarela de calitate, şuncă, ciuperci sau nelipsitul oregano. Bucătarii iscusiţi ai restaurantului sunt cei care prepară bunătatea şi îţi asamblează puzzle-ul cu meticulozitate. Parola este „pizza”. Dacă eşti acasă, cuvântul cheie nu se schimbă. Consulţi site-ul www.restaurant-la-mario.ro, alegi sortimentul dorit, după care o cursă contra cronometru are loc până la destinaţie.

Şi să vă dau totuşi câteva repere. O pizza de 32 cm o găseşti, în medie, la preţul de 19 lei, iar dacă te încumeţi la mai mult, trebuie să ştii că o pizza de 42 cm este de aproximativ 29 de lei. Să nu îi uit şi pe cei tradiţionalişti. Pentru ei, Restaurantul „La Mario” a pregătit un meniu al zilei cu mâncare tradiţională şi desert la doar 16 lei.

La Mario, Iaşi

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută