Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Other Side of Expirat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Other Side of Expirat Share Other Side of Expirat


De fiecare dată când ai chef de distracţie, tot ce trebuie să faci este să vizitezi clubul Expirat, care te îmbie cu muzici de toate genurile, numai bune pentru a-ţi aduce aminte de Vama Veche, chiar şi în toiul iernii. Dacă însă ai chef de ceva un pic diferit, dar vrei să fi totuşi în Expirat, poţi trece pragul în Other Side.

Deşi conceput ca şi club de sine stătător, Other Side este în strânsă legătură cu fratele sau mai în vârstă. Practic, sub acelaşi acoperiş ai două cluburi cu intrări separate, însă poţi trece dintr-o parte în cealaltă, în funcţie de petrecerea care te reprezintă cel mai bine.

Dacă în partea veche a clubului ai muzică pe care o poţi asculta din vară până-n iarnă, din Bucureşti până-n Vamă, bună pentru toate gusturile, în Other Side aria muzicală se restrange un pic, orientându-se spre muzică electronică. Astfel, timpanele îţi vor fi mângâiate de sunete funk, disco, electro, electroclash, funkybreaks, până la breaks. Dar poţi nimeri şi la petreceri cu tematică, cu DJ renumiţi, proiecţii sau concerte live.

Decorul este şi el diferit, Other Side mândrindu-se cu un decor psihedelic, asortat perfect la atmosfera clubului. Iar partea cea mai bună este că preţurile cu care ne-a obişnuit Expirat sunt la fel şi în Other Side, adică studenţeşti, numai bune pentru a petrece o noapte întreagă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută