Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

And the Restaurant goes to Oscar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii And the Restaurant goes to Oscar Share And the Restaurant goes to Oscar


Mersul la restaurant implică de ceva vreme acea componentă a eleganţei în deplină concordanţă cu localul însuşi. Îţi imaginezi un covor roşu, o atmosferă rafinată, personal bine pus la punct şi muzică discretă. Iar mâncarea este capriciul final.

Nu trebuie să te ciupească cineva de braţ pentru a realiza că nu eşti cufundat în vreun vis. Restaurantul din poveste, cu specific românesc şi internaţional, cu nume de distincţie supremă în cinematografie, Oscar este amplasat pe dealul Copoului, pe strada Lascăr Catargi, în spatele Policlinicii Mari.

Imediat eşti întâmpinat de o terasă spaţioasă ce reflecta un deosebit simţ estetic şi un gust deosebit al aranjamentelor. Interiorul nu e cu nimic mai prejos, nici ca spaţiu si nici ca structură. Culorile sunt desprinse parcă dintr-o suita unei familii regale, plăcut şi pentru cel mai critic ochi. Bucătăria e bogată în preparate locale gustoase şi apetisante dar şi câte ceva din bucătăria internaţională, pentru a satisface şi exigenţele clientului tradiţionalist.

O fereastră a fost uitată deschisă. Printre draperiile impunătoare un cadru natural de excepţie se întrezăreşte. Romantic şi select. And the Restaurant goes to Oscar!

Oscar,

Str. Lascăr Ctargi nr. 16, Iaşi

Telefon: 0745245251

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută