Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2011
Arhiva Zile si Nopti

Scae Romania anunta inceperea competitiilor de barista 2011/2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Scae Romania anunta inceperea competitiilor de barista 2011/2012 Share Scae Romania anunta inceperea competitiilor de barista 2011/2012


Al doilea an, 13 orase, o caravana a cafelei. O echipa mai mare, mai multi membri, noi reguli si regulamente. Si mai multa cafea! SCAE ROMANIA anunta inceperea competitiilor de barista in toata tara, incepind cu 21 septembrie in Constanta si Mamaia.

Vom face un tur al oraselor importante in Romania dupa cum urmeaza:

– CONSTANTA – 22 / 25 SEPTEMBRIE – CITY PARK MALL
– MAMAIA – 23 / 25 SEPTEMBRIE – IAKI HOTEL
– SUCEAVA – 11/ 13 OCTOMBRIE – IULIUS MALL/ CONTINENTAL
– IASI – 14 / 16 OCTOMBRIE – IULIUS MALL
– BUCURESTI – 03 / 06 NOIEMBRIE – ROMHOTEL
– SIBIU – 22 / 24 NOIEMBRIE – CONTINENTAL
– BRASOV – 25 / 27 NOIEMBRIE – partener Bibas Group
– TG. MURES – 06 / 08 DECEMBRIE – CONTINENTAL
– CLUJ NAPOCA – 09 / 11 DECEMBRIE – IULIUS MALL
– ORADEA – 30 / 02 FEBRUARIE – CONTINENTAL
– ARAD – 03 / 05 FEBRUARIE – CONTINENTAL
– TIMISOARA – 06 / 08 FEBRUARIE – IULIUS MALL
– CRAIOVA – 08 / 11 MARTIE

Competitiile se impart in trei concursuri: WBC (World Barista Championship), Latte Art si Coffee in Good Spirits (Irish Coffee). Pentru etapa nationala se vor califica primele 3 locuri din campionatele regionale. Partenerul principal este PHILIPS SAECO care impreuna cu SCAE ROMANIA doreste sa promoveze masinile de cafea automate pentru publicul larg si care de asemenea doreste sa sprijine asociatia de cafea in demersul ei de a promova cafeaua in Romania.

Espressoarele LA SPAZIALE si risnitele MAHLKONIGH sint sponsorul nostru competitiilor WBC pentru a l doilea an consecutive.

Grupul BIBAS(Brasov), brandul de cafea SEGAFREDO si espresoarele SAN MARCO vor amenaja in toate orasele zone pentru degustare a cafelei, pentru workshopuri si antrenamente pentru competitori.

Brandul de lapte MULLER este sponsorul nostru pentru al doilea an consecutiv, care de asemenea sustine initiativa noastra de a invata baristii sa prepare un cappuccino perfect.

Grupul NORDIC IMPEX, importator al cafelei KIMBO si al mai multor branduri necesare pentru prepararea unor bauturi perfecte, este alaturi de noi ca si Gold Sponsor.

Siropurile MONIN ne asigura aromele pentru bauturi personale pentru toate competitiile.

Acest sir de evenimente doreste sa creasca numarul consumatorilor de cafea prin informatii corecte si prin promovarea unor retete preparate corect.Campionatele de Barista au ca scop cresterea calitatii serviciilor in domeniul horeca, prin ridicarea standardelor prepararii produselor pe baza de cafea in Romania.

Scae Romania este Asociatia de Cafea de Specialitate din Romania afiliata la Asociata Europeana de Cafea de Specialitate si are ca scop principal promovarea culturii cafelei si a prepararii ei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută